Nu ook kinderdagverblijf op de Tweemaster

06-07-2020
Op het plein van de Tweemaster staat het prachtige nieuwe kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf bestaat uit een groep 0 tot 4 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De nauwe samenwerking met basisschool de Tweemaster zorgt ervoor dat de kinderen van 3 jaar geregeld kunnen meespelen in de kleuterklas, dit geeft een mooie voorbereiding op de basisschool. Het kinderdagverblijf zit in een prachtig nieuw pand met een mooie, uitdagende natuurtuin waar zowel baby's als peuters urenlang speelplezier beleven. Ook beschikt het kinderdagverblijf over een buitenbedje, kinderen kunnen hier in de frisse buitenlucht onder toeziend oog van de pedagogisch medewerker (pm-er) lekker slapen en tot rust komen.
Op de Tweemaster is ook een BSO voor de schoolgaande kinderen van 4 tot 7 jaar.

Juf Linda valt in voor juf Yvonne. Zegt een kleuter: 'Dat is juf Linda die speelt juf Yvonne vandaag'.