De ANWB verzorgt voor ons op dinsdag 24 november een praktisch lesprogramma onder de naam Streetwise. Het verkeersprogramma heeft als doel de kinderen bewust te maken van de gevaren van het verkeer.

ANWB Streetwise op de Tweemaster

31-10-2020
Het is een programma voor de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. Het helpt leerlingen goed voorbereid en veilig op weg. Het Streetwise verkeersprogramma heeft als doel de kinderen bewust te maken van de gevaren van het verkeer. Dankzij het lesmateriaal met onder meer opblaasauto's, elektrische steps en een fietsparcours zijn de lessen leerzaam maar ook leuk. Uiteraard vindt alles plaats op een 'corona-veilige' manier.