Al meer dan een jaar spant een projectgroep op De Tweemaster zich in om leerlingen op een structurele manier 'meer eigenaarschap' te geven over hun ontwikkeling. Het eerste resultaat, een digitaal portfolio, werd op 9 april gelanceerd.

Digitaal portfolio gelanceerd

15-04-2021
Leerlingen meer eigenaarschap geven over hun ontwikkeling, het verhogen van de motivatie en het vervangen van het rapport was onder andere de opdracht die De Tweemaster zichzelf in 2019 gaf. De basisbehoefte van het leren zit in competentie, relatie en autonomie. Een portfolio is een goed instrument om daar invulling aan te geven. De keuze viel op het product van MijnRapportfolio, een online portfolio met veel verschillende mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in ons portfolio, kunt u contact met ons opnemen.

Juf Linda valt in voor juf Yvonne. Zegt een kleuter: 'Dat is juf Linda die speelt juf Yvonne vandaag'.