1.Hoorn jeugdwerker

Vanuit 1.Hoorn is er een Jeugdwerker bij onze school betrokken. De jeugdwerker zal een laagdrempelige informatie- en adviesrol vervullen tussen het basisonderwijs en zorg en vervangt hiermee het voormalig "schoolmaatschappelijk werk". De Jeugdwerker is regelmatig op de school aanwezig voor zowel docenten als ouders en de leerlingen.

1.Hoorn

Jeugdwerker op school

De rol van de Jeugdwerker van 1.Hoorn op school
  • De jeugdwerker kan indien nodig deelnemen aan de overleggen van het ondersteuningsteam (OT) van de school.
  • De jeugdwerker kan op uitnodiging aansluiten bij gesprekken tussen IB- er en/of leerkrachten wanneer er zorgen zijn over een leerling.
  • De jeugdwerker kan gesprekken met ouders en/of leerling voeren om hen te informeren en te begeleiden naar passende zorg en ondersteuning.

Wilt u als ouder contact met de jeugdwerker?

Onze jeugdwerker is Mariska Buijs, zij is elke dinsdag op onze school. U kunt bij haar terecht met uw vragen of zorgen tijdens het inloopspreekuur van 13:30 tot 14:30 uur. In het kantoor van onze interne begeleiding is een ruimte gereserveerd voor Mariska.
Heeft u haar op dinsdag gemist en wilt u contact met de jeugdwerker? U kunt haar een e-mail sturen (m.buijs@hoorn.nl) of geef het door aan de leerkracht of intern begeleider. Mariska neemt vervolgens contact met u op.

Direct aanmelden bij 1.Hoorn met een hulpvraag

Wanneer ouders een (hulp)vraag voor zorg en ondersteuning hebben, dan kunnen zij hun kind aanmelden bij 1.Hoorn via de website: www.1punthoorn.nl

Meer informatie vind u hier:
zo werkt 1. hoorn
inloopspreekuren 1.hoorn